ΗΠΑ: Ο Τραμπ επέλεξε τον Ματ Γκέιτς για το υπουργείο Δικαιοσύνης

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επέλεξε τον Ματ Γκέιτς για το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως επέλεξε τον βουλευτή της Φλόριντα Ματ Γκέιτς για το αξίωμα του υπουργού Δικαιοσύνης στην κυβέρνησή του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να ανακοινώσω ότι ο βουλευτής Matt Gaetz, από τη Φλόριντα, προτείνεται για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Ματ είναι ένας βαθιά προικισμένος και επίμονος δικηγόρος, που έχει διακριθεί στο Κογκρέσο με την εστίασή του στην επίτευξη της αναγκαίας μεταρρύθμισης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης», έγραψε ο Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ δίνοντας και το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Γκέιτς στο υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε ότι  «ο Ματ θα προστατεύσει τα σύνορά, θα εξαρθρώσει εγκληματικές οργανώσεις και θα αποκαταστήσει την Πίστη και Εμπιστοσύνη των Αμερικανών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης». 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE