Γαλλία: Τρία παιδιά βρέθηκαν μαχαιρωμένα, αναζητείται η μητέρα τους ως ύποπτη

Γαλλία: Τρία παιδιά βρέθηκαν μαχαιρωμένα, αναζητείται η μητέρα τους ως ύποπτη

Μια τρομερή οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε αυτή την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, στην κοινότητα Τανένζ στη Γαλλία. Τρία παιδιά ηλικίας 13, 11 και 2 βρέθηκαν σήμερα νεκρά σε σπίτι στην κοινότητα Τανένζ της Άνω Σαβοΐας, στις γαλλικές Άλπεις, κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα από τα ελβετικά σύνορα. Η Τανένζ είναι μια κοινότητα 3.5000 κατοίκων στην κοιλάδα Ζιφρ, περίπου 50 χιλιόμετρα ανατολικά της Γενεύης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό της μητέρας των παιδιών, η οποία φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα. Τουλάχιστον 60 άνδρες της χωροφυλακής έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμός της, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει ελικόπτερο από το Σαμονί, σύμφωνα με πηγή από την τοπική χωροφυλακή που μίλησε στο AFP.

Ο εισαγγελέας της Μπονβίλ, Μπορίς Ντουφό, ο οποίος είναι αρμόδιος για την περιοχή, δήλωσε ότι έχει διαπιστωθεί πως «Οι αυτοψίες και οι πρόσθετες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων θα πραγματοποιηθούν γρήγορα από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής της Γκρενόμπλ (IML), αλλά τα πρώτα ευρήματα έδειξαν ότι τα θύματα φέρουν μαχαιριές».

Τα νεκρά παιδιά ανακάλυψε το μεσημέρι ο πατέρας του νεότερου παιδιού, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Η είδηση έχει σοκάρει ολόκληρη την Γαλλία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE