Νεκρός ο χειριστής αεροσκάφους του αμερικανικού ναυτικού που συνετρίβη στην Αγγλία

Νεκρός ο χειριστής αεροσκάφους του αμερικανικού ναυτικού που συνετρίβη στην Αγγλία

Νεκρός είναι ο χειριστής ενός μαχητικού αεροσκάφους το οποίο συνετρίβη, λίγο μετά την απογείωσή του, από αμερικανική βάση στην ανατολική Αγγλία.

«Στρατιωτικό αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη βάση της RAF στο Λέικενχιθ του Σάφοκ κατέπεσε γύρω στις 10.30. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει ένας νεκρός και πιστεύουμε ότι στο αεροσκάφος επέβαινε μόνο αυτός», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επρόκειτο για ένα μονοθέσιο μαχητικό F-18 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία διαθέτει μια βάση εντός της βάσης της RAF στο Λέικενχιθ.

Πέρυσι ένα αμερικανικό μαχητικό F-15 είχε καταπέσει σε χωράφι, επίσης στην ανατολική Αγγλία, όμως ο πιλότος του σώθηκε.

Τον Ιανουάριο του 2014 ένα ελικόπτερο του αμερικανικού στρατού είχε συντριβεί σε έναν δρυμό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE