Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρνακα: Πέταξαν ουσίες από το παράθυρο και ξυλοφόρτωσαν αστυνομικούς - Τους έστειλαν νοσοκομείο

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρνακα: Πέταξαν ουσίες από το παράθυρο και ξυλοφόρτωσαν αστυνομικούς - Τους έστειλαν νοσοκομείο

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση ένας 43χρονος και δύο 28χρονοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικών, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, μη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού και άλλα.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν με το υπηρεσιακό τους όχημα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα και αλόγιστα στον παραλιακό δρόμο Βορόκλινης.

Με τη χρήση σειρήνας και φάρου, τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα, ο οδηγός του οποίου όμως φέρεται να ανάπτυξε ταχύτητα, ενώ τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του εν λόγω οχήματος θεάθηκαν να ρίχνουν αντικείμενα έξω από το αυτό.

Τελικά έγινε κατορθωτή η ανακοπή του εν λόγω οχήματος σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Οι τρείς επιβαίνοντες του οχήματος, φέρονται να αντιστάθηκαν στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τους συλλάβουν για τα αδικήματα που διέπραξαν και τους επιτέθηκαν, προκαλώντας τους πραγματική σωματική βλάβη.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι δύο αστυνομικοί καθώς και ο 43χρονος συλληφθείς, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Οι τρείς συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης τους. Ανακρινόμενος ο ένας εκ των 28χρονων, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας crystal, την οποία πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE