Ο Τραμπ θα προτείνει τον Μάικ Χάκαμπι για πρεσβευτή στο Ισραήλ

Ο Τραμπ θα προτείνει τον Μάικ Χάκαμπι για πρεσβευτή στο Ισραήλ

Τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι προτίθεται να προτείνει για πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δήλωσή του ο εκλεγμένος πρόεδρος είπε ότι ο Χάκαμπι «αγαπά το Ισραήλ και τον λαό του, ενώ τον αγαπά ο λαός του Ισραήλ». «Ο Μάικ θα εργαστεί ακούραστα για την επίτευξη της ειρήνης στη Μέση Ανατολή!» πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ο Χάκαμπι, ο οποίος διετέλεσε κυβερνήτης του Αρκάνσας από το 1996 έως το 2007, ήταν δύο φορές υποψήφιος για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών.

Είναι πατέρας της Σάρα Χάκαμπι-Σάντερς, της σημερινής κυβερνήτριας της πολιτείας και πρώην εκπροσώπου Τύπου του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο Χάκαμπι υποστηρίζει ανοιχτά τον εποικισμό στο Ισραήλ. Το 2018 μάλιστα δήλωνε ότι ονειρευόταν να χτίσει ένα εξοχικό στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE