Νέα πρόσωπα Ανορθωσιάτων δίνονται στη δημοσιότητα για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Νέα πρόσωπα Ανορθωσιάτων δίνονται στη δημοσιότητα για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία νέες φωτογραφίες με τα πρόσωπα οπαδών της Ανόρθωσης για τα επεισόδια της Κυριακής στο Τσίρειο. Στο νέο κατάλογο κάποια πρόσωπα, τα οποία δόθηκαν τη Τρίτη,20/10, στην δημοσιότητα αφαιρέθηκαν και στη θέση τους μπήκαν κάποια άλλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία «μετά από ανακρίσεις και εξετάσεις που διενεργήθηκαν αναφορικά με τα αναζητούμενα πρόσωπα σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο Τσίρειο Στάδιο την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, 2015, αποστέλλεται αναθεωρημένος κατάλογος των αναζητούμενων προσώπων και είναι τα ακόλουθα.»

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE