Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Εντόπισαν τον 30χρονο που σκότωσε τη Δώρα - Έχει κλειστεί στο σπίτι του με όπλο

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Εντόπισαν τον 30χρονο που σκότωσε τη Δώρα - Έχει κλειστεί στο σπίτι του με όπλο

Στο σπίτι του εντοπίστηκε ο 30χρονος ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε την 43χρονη Δώρα στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι και κρατάει όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές τον αναζητούσαν από χθες στην περιοχή. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ενώ είχε κλειστό το κινητό του. Η 43χρονη φέρεται να τον κατονόμασε, λίγο πριν ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 30χρονος είχε καταγγελθεί από το θύμα για ενδοοικογενειακή βία. Του είχαν κατασχεθεί κυνηγετικά όπλα από το Α.Τ. Θέρμου και σε λίγες μέρες (15η Νοεμβρίου) θα δικαζόταν, έπειτα από μήνυση της 43χρονης. Σε βαρος του είχαν εκδοθεί περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την 43χρονη Δώρα, ενώ η ίδια φέρεται να μην θέλησε panic button.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.