Καρναβάλι Λεμεσού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρέλαση – Ξενύχτησαν τρεις μέρες για να πάρουν το πρώτο άρμα – Βίντεο

Καρναβάλι Λεμεσού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρέλαση – Ξενύχτησαν τρεις μέρες για να πάρουν το πρώτο άρμα – Βίντεο

Παρόλο που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και πολλοί έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στο πνεύμα των γιορτών, ωστόσο οι Λεμεσιανοί ξεκίνησαν της προετοιμασίες για το καρναβάλι του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι συμμετοχές για την καρναβαλιστή παρέλαση.

Στην κάμερα της Κρατικής Τηλεόρασης και την δημοσιογράφο Σωτηρούλα Χριστοφίδου, μίλησαν η Νικολίνα και ο Παναγιώτης, οι οποίοι δήλωσαν πως από τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν στον χώρο που γίνονται οι αιτήσεις και αντάλλαζαν βάρδιες, με σκοπό να καταφέρουν να πάρουν το άρμα με τον αριθμό «ένα»

Όπως είπε και η δημοσιογράφος του ΡΙΚ: «Σήμερα γίνονται δεκτές συμμετοχές από όσους ήταν φρόνιμοι πέρυσι, δηλαδή τήρησαν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτεί η διοργάνωση της καρναβαλιστής παρέλασης.

Η φετινή μεγάλη καρναβαλιστή παρέλαση στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE