Καρναβάλι Λεμεσού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρέλαση – Ξενύχτησαν τρεις μέρες για να πάρουν το πρώτο άρμα – Βίντεο

Καρναβάλι Λεμεσού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρέλαση – Ξενύχτησαν τρεις μέρες για να πάρουν το πρώτο άρμα – Βίντεο

Παρόλο που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και πολλοί έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στο πνεύμα των γιορτών, ωστόσο οι Λεμεσιανοί ξεκίνησαν της προετοιμασίες για το καρναβάλι του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι συμμετοχές για την καρναβαλιστή παρέλαση.

Στην κάμερα της Κρατικής Τηλεόρασης και την δημοσιογράφο Σωτηρούλα Χριστοφίδου, μίλησαν η Νικολίνα και ο Παναγιώτης, οι οποίοι δήλωσαν πως από τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν στον χώρο που γίνονται οι αιτήσεις και αντάλλαζαν βάρδιες, με σκοπό να καταφέρουν να πάρουν το άρμα με τον αριθμό «ένα»

Όπως είπε και η δημοσιογράφος του ΡΙΚ: «Σήμερα γίνονται δεκτές συμμετοχές από όσους ήταν φρόνιμοι πέρυσι, δηλαδή τήρησαν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτεί η διοργάνωση της καρναβαλιστής παρέλασης.

Η φετινή μεγάλη καρναβαλιστή παρέλαση στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE