Συνεχίζονται τα περιστατικά καταρροϊκού πυρετού στα πρόβατα στα κατεχόμενα

Συνεχίζονται τα περιστατικά καταρροϊκού πυρετού στα πρόβατα στα κατεχόμενα

Ο Μουσταφά Ναΐμογουλαρί της «ένωσης κτηνοτρόφων» στα κατεχόμενα δήλωσε σύμφωνα με την Diyalog ότι η ασθένεια του καταρροϊκού πυρετού στα πρόβατα συνεχίζει να πλήττει τα ζώα.

"Τα μέτρα έπρεπε να είχαν ληφθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά άργησαν. Τις τελευταίες 30 ημέρες χάθηκαν 500 αιγοπρόβατα. Πάνω από 100 επιχειρήσεις τέθηκαν σε καραντίνα. Η αποζημίωση για τις απώλειες δεν καλύπτει ούτε το 50% των ζημιών", ανέφερε.

Σημείωσε ότι οι ψεκασμοί έπρεπε να είχαν γίνει νωρίτερα και ότι "η μόνη τους σωτηρία είναι ότι ο καιρός γίνεται πιο κρύος".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE