Ζημιές σε καλλιέργειες φθαρτών και πατατών σε Παραλίμνι - Πρωταρά - Αγία Νάπα

Ζημιές σε καλλιέργειες φθαρτών και πατατών σε Παραλίμνι - Πρωταρά - Αγία Νάπα

Ζημιές σε ανοικτές καλλιέργειες φθαρτών και πατατών στο τρίγωνο Παραλίμνι - Πρωτάρας - Αγία Νάπα προκάλεσαν οι χθεσινές βροχές και το χαλάζι δήλωσε ο Ανδρέας Κάρυος εκπρόσωπος των πατατοπαραγωγών και Βοηθός Επαρχιακός του Παναγροτικού Αμμοχώστου.

Ο κ. Κάρυος ανέφερε πως «στο τρίγωνο Παραλίμνι -  Πρωτάρας - Αγία Ναπα οι βροχές ήταν περισσότερες και έριξε και χαλάζι», που προκάλεσε ζημιες στις ανοικτές καλλιέργειες φθαρτών και πατατών.

Σημείωσε πως «πρέπει άμεσα το Τμημα Γεωργίας να επισκεφθεί την περιοχή και να ενημερώσει τους παραγωγούς για να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς».

Εξέφρασε την προσδοκία να υπάρξουν «περισσότερες βροχές ιδιαίτερα στα βουνά για να πάρουν νερό οι φράκτες γιατί καταστρεφόμαστε ως τόπος και ιδιαίτερα οι γεωργοί», όπως ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.