Ψάχνουν ακόμη τον φερόμενο δράστη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Εκτός κινδύνου ο 26χρονος

Ψάχνουν ακόμη τον φερόμενο δράστη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Εκτός κινδύνου ο 26χρονος

Ελαφρά τραυματίστηκε 26χρονος, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι, στη Λεμεσό. Ύποπτος είναι συγκάτοικός του, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς, όταν ο 26χρονος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συγκάτοικο του, ο οποίος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τον τραυμάτισε.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο. Όπως διαπιστώθηκε ο 26χρονος φέρει δυο θλαστικά τραύματα, τα οποία δεν εγκυμονούν κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο φερόμενος ως δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή και γίνονται έρευνες προς εντοπισμό του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.