Ελλάδα: Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο 17χρονος που κατέρρευσε ενώ έκανε πατίνι

Ελλάδα: Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο 17χρονος που κατέρρευσε ενώ έκανε πατίνι

Σε ανακοπή καρδιάς οφείλεται, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Κοζάνης Θωμάς Σαραφίδης, η πτώση του 17χρονου που έκανε πατίνι στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως είπε ο κ. Σαραφίδης, στην αρχή, εντύπωση των στελεχών του ΕΚΑΒ τα οποία έλαβαν την σχετική κλήση, ήταν ότι επρόκειτο για τραυματισμό από πρόσκρουση. Τελικά, όμως, διαπίστωσαν ότι το περιστατικό αφορούσε ξαφνική αναίτια λιποθυμία και απώλεια αισθήσεων.

«Αυτόπτης μάρτυρας πρόσεξε ότι το αγόρι κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα, για την ακρίβεια με ταχύτητα βηματισμού», συμπλήρωσε ο ίδιος διευκρινίζοντας ότι η διασωλήνωση του 17χρονου και η νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης είναι η ανακοπή καρδιάς την οποία υπέστη.

Κατά πληροφορίες που μετέφερε, τέλος, ο κ. Σαραφίδης, το αγόρι είχε κάποιες ενοχλήσεις, είχε επισκεφθεί πριν λίγες ημέρες ξανά το νοσοκομείο και είχε εξεταστεί, χωρίς ωστόσο να έχει πρκύψει κάποιο εύρημα στην εξέταση αυτή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE