Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο φαράγγι του Άβακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο φαράγγι του Άβακα - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Βοήθεια σε γυναίκα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της περιδιάβασης στο φαράγγι του Άβακα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξέλθει, παρείχαν το Σάββατο η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, δόθηκε πληροφορία  στις 9.11.24 και περί ώρα 15:30 ότι αλλοδαπή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο φαράγγι του Άβακα απώλεσε την ισορροπία της, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αδυνατεί να εξέλθει του φαραγγιού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, καθώς και ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε η τραυματίας.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, «διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αλλοδαπή από Γερμανία».

Ακολούθως, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον αστράγαλο. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως απολύθηκε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.