Πάλι έξαλλος ο Κύπριος καλλιτέχνης! Τα χώνει άγρια στον κύριο Τάκη που βγήκε στο «Έχεις Μέσον»

Πάλι έξαλλος ο Κύπριος καλλιτέχνης! Τα χώνει άγρια στον κύριο Τάκη που βγήκε στο «Έχεις Μέσον»

Του έχουμε δώσει εδώ και μήνες τον άτυπο τίτλο του πιο έξαλλου Κύπριου επώνυμου, μιας και δεν σταματά ποτέ να «βάζει» με όλους και με όλα.

Εννοείται με οτιδήποτε τον ενοχλεί βέβαια, αν και όπως φαίνεται σχεδόν τον ενοχλούν τα πάντα!

Εξουσία, σύστημα, Πολιτεία, κοινωνία, διαφθορά…

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Σήμερα λοιπόν, ενοχλήθηκε με έναν από τους τηλεθεατές που βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Έχεις Μέσον», αφού τα λεγόμενά του τον βρίσκουν κάθετα αντίθετο.

Διαβάστε το παράπονο του γνωστού χορογράφου Ντίνου Χριστοδουλίδη:

«Τον απόλυτο ρατσισμό άκουσα τώρα από ένα τηλεθεατή στην εκπομπή του ΜΕΓΑ ΄΄ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ΄΄ εναντίων των καλλιτεχνών η παρουσιαστών και γενικά των ανθρώπων που είναι με κάποιο τρόπο επώνυμοι .... γιατί θα πρέπει να είναι υποψήφιοι για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές .... Δεν κατάλαβα καλά δηλαδή, αυτά τα άτομα δεν έχουν τις ικανότητες να νομοθετήσουν ? είναι άτομα με μειωμένη αντίληψη ?η οι μόνοι που πρέπει να μπαίνουν στη βουλή πρέπει να είναι Δικηγόροι, Γιατροί και έμμισθοι των κομμάτων ? ...... Αντίθετα αγαπητέ κύριε Τάκη καιρός είναι στη βουλή να μπουν άτομα από τον λαό για τον λαό, και πόσο περισσότερο άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όχι μόνο πρέπει αλλά έχουν υποχρέωση να τολμήσουν και σηκώσουν ανάστημα έναντι στο βρομισμένο σύστημα και κατεστημένο !!!!!!!!!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE