Οδηγοί προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω συσσώρευσης νερού και χαλαζιού - Περιορισμένη η ορατότητα

Οδηγοί προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω συσσώρευσης νερού και χαλαζιού - Περιορισμένη η ορατότητα

Έντονη βροχή και χαλαζόπτωση γύρω στις 4.40 το απόγευμα της Κυριακής, επηρεάζουν το οδικό δίκτυο στις περιοχές Αυδήμου και Πάχνας, στην επαρχία Λεμεσού.

Στις περιοχές κατά μήκος του δρόμου Αυδήμου-Πάχνας συγκεκριμένα, έχει συσσωρευτεί χαλάζι και νερό στο οδόστρωμα, με τους δρόμους να έχουν καταστεί ιδιαίτερα ολισθηροί. Την ίδια ώρα, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE