Αφγανιστάν: Ταλιμπάν θα λάβουν μέρος στην κλιματική διάσκεψη του ΟΗΕ στο Μπακού

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν θα λάβουν μέρος στην κλιματική διάσκεψη του ΟΗΕ στο Μπακού

Αξιωματούχοι των Ταλιμπάν από το Αφγανιστάν θα λάβουν μέρος στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα COP29 που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών του Αφγανιστάν.

Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή των Ταλιμπάν στην κλιματική διάσκεψη, από την άνοδό τους στην εξουσία το 2021.

Η COP29 θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πιο προβεβλημένων διασκέψεων με τη συμμετοχή αξιωματούχων των Ταλιμπάν, αφού επέστρεψαν στην Καμπούλ, μετά από 20 χρόνια πολεμικών συγκρούσεων με τις δυνάμεις που είχαν την υποστήριξη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE