Σοβαρό περιστατικό στην Αμμόχωστο: Διασώθηκε τραυματισμένο ατόμο από οροφή ισόγειου - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό στην Αμμόχωστο: Διασώθηκε τραυματισμένο ατόμο από οροφή ισόγειου - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε σοβαρό περιστατικό σε Αμμόχωστο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστικη Υπηρεσία στο πλαίσιο τον οποίων προχώρησε στη διάσωση τραυματισμένου ατόμου.

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κέττης ανέφερε πως στις 13:24 χθες, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση τραυματισμένου ατόμου από οροφή ισόγειου κατοικίας στο Δήμο Σωτήρας.

«Το άτομο ασχολείτο με καθαρισμό πλαισίων φωτοβολταικών», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Κεττή «σε συνεργασία με το πλήρωμα Ασθενοφόρου, προσεγγίστηκε του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, τοποθετήθηκε σε φορείο και διασώθηκε με την χρήση κλίμακας και πυροσβεστικής εξάρτησης όπου ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου».

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE