Κρήτη: Συνελήφθη 72χρονος με οπλοστάσιο στο σπίτι του – Είχε από τυφέκια μέχρι χειροβομβίδες

Κρήτη: Συνελήφθη 72χρονος με οπλοστάσιο στο σπίτι του – Είχε από τυφέκια μέχρι χειροβομβίδες

Συνελήφθη ένας 72χρονος ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη έγινε στη διάρκεια έρευνας στην οικία του 72χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δυο πολεμικά τυφέκια, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, τρία κυνηγετικά όπλα, όπλο τύπου στυλό, αλλά και πέντε γεμιστήρες και εννιακόσια σαράντα πέντε (945) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρεις χειροβομβίδες, κροτίδες, δοχείο που περιείχε πυρίτιδα, φυσίγγια αναγόμωσης, μεταλλικοί μηχανισμοί για αναγόμωση φυσιγγίων, ξύλινοι μοχλοί αναγόμωσης, ξιφολόγχη με θήκη, βλήμα, οξειδωμένες οβίδες όλμου, όπως και ένα αλεξίπτωτο στρατιωτικού τύπου, φωτοβολίδες, φλογοκρύπτη και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από Το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας στην Αγ. Ναπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Νεκρός άνδρας στην Αγ. Ναπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

BEST OF TOTHEMAONLINE