ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Ο κ. Κληρίδης εξήγησε ότι η περίπτωση αυτή αφορά ιδιωτική ποινική υπόθεση, η οποία καταχωρήθηκε “σε σχέση με κατ` ισχυρισμόν οφειλές που αφορούν τα μέλη του Ταμείου Προνοίας των υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών”.
“Κατά την άποψή μας, εσφαλμένα και παράτυπα περιλήφθηκε μεταξύ των κατηγορουμένων και το όνομα του Υπουργού Οικονομικών”, ανέφερε ο κ. Κληρίδης.
Σημείωσε ότι για το λόγο αυτό ο ίδιος θα προέβαινε σήμερα το πρωί στην καταχώρηση αναστολής ποινικής δίωξης στην υπόθεση αυτή, σε σχέση με τον Υπουργό.
Εξήγησε όμως ότι λίγο προτού καταχωρηθεί η αναστολή, δικηγόρος που εμφανίστηκε εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε και εξασφάλισε την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του Υπουργού “αδικαιολόγητα κατά την άποψη μας, και γίνονται διαβήματα για την ακύρωση του εντάλματος σύλληψης”.
Πηγή – ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις