Μαθητής στη Λευκωσία πήγε σχολείο με 15.000 ευρώ και τα έδινε σε συμμαθητές του – Πήρε και καθηγητής χρήματα

Μαθητής στη Λευκωσία πήγε σχολείο με 15.000 ευρώ και τα έδινε σε συμμαθητές του – Πήρε και καθηγητής χρήματα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία, όταν μαθητής πήγε στο σχολείο με 15.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Αlpha Ενημέρωση», ο μαθητής φαίνεται να έδινε σε συμμαθητές του χρήματα ενώ υπήρξε περίπτωση που νεαρός έλαβε το ποσό των 3.500 ευρώ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή βρέθηκε ο πατέρας μιας μαθήτριας, του οποίου η κόρη του έλαβε το ποσό των 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 100, ενώ σημείωσε ακόμη ότι λεφτά από τον μαθητή πήρε και καθηγητής.

Δείτε όσα είπαν στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE