Άνδρας παρασύρθηκε από μπετονιέρα σε εργοστάσιο στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άνδρας παρασύρθηκε από μπετονιέρα σε εργοστάσιο στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εργαζόμενος εργοστασίου ετοίμου σκυροδέματος στη Λευκωσία, ο οποίος παρασύρθηκε από μπετονιέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (05/11) σε εργοστάσιο στο Τσέρι γύρω στις 5:30-6:00 το πρωί.

Εργαζόμενοι που συμμετείχαν σε απεργία έκλεισαν την είσοδο του εργοστασίου και δεν επέτρεπαν την έξοδο οχημάτων/μπετονιέρων.

Στην προσπάθεια των εργαζομένων του συγκεκριμένου εργοστασίου να εξέλθουν από την είσοδο με τις μπετονιέρες για να μεταφέρουν μπετό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μπετονιέρα παρέσυρε και τραυμάτισε πρόσωπο που συμμετείχε στην απεργία.

Ο άνδρας στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, φέροντας κατάγματα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας ενώ λαμβάνονται καταθέσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE