Αιτωλικό: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι, απείλησαν με όπλο και χτύπησαν ζευγάρι

Αιτωλικό: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι, απείλησαν με όπλο και χτύπησαν ζευγάρι

Στο στόχαστρο ομάδας ληστών μπήκε το βράδυ της Τετάρτης (6/11) το σπίτι ενός ζευγαριού στο Αιτωλικό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο άνδρας, 34 ετών, στις Αρχές, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23.00 όταν τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους έσπασαν την κεντρική πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στον χώρο.

Οι άγνωστοι πρόταξαν ένα όπλο στον 34χρονο και στη σύζυγό του και με τη χρήση βίας απέσπασαν δύο χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό της γυναίκας, αξίας περίπου 2.000 ευρώ, καθώς και 4.000 ευρώ σε μετρητά που βρίσκονταν στο συρτάρι του κομοδίνου.

Κατά την αποχώρησή τους, ο 34χρονος διαπίστωσε ότι έξω από την οικία του, είχε σταματήσει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ανέμενε ως οδηγός και τέταρτος δράστης Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό μάτι και μετέβη με ιδία μέσα στο Κ.Υ. Αιτωλικού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE