Ειρήνη Μουρτζούκου: «Πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά, είπε η μητέρα της» - Ξέσπασε σε λυγμούς η 24χρονη

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Πιστεύω ότι σκότωσε τα παιδιά, είπε η μητέρα της» - Ξέσπασε σε λυγμούς η 24χρονη

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου και τον θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα καθώς η μητέρα της 24χρονης είπε on air ότι «ναι, πιστεύω ότι η κόρη μου σκότωσε τα παιδιά». Η μητέρα της Ειρήνης πρόσθεσε, μάλιστα, ότι έχει αποδείξεις πως η κοπέλα ευθύνεται για τον θάνατο της αδελφής της.

Παράλληλα η μητέρα της Ειρήνης ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν έγκυος στον αδελφό της 24χρονης, εκείνη πήγαινε και την ξυλοκοπούσε με την Ειρήνη να παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο συνέβη λέγοντας «καλά της έκανα».

Τα όσα ειπώθηκαν έκαναν την Ειρήνη Μουρτζούκου να λυγίσει και να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου παραδέχθηκε ότι την κακοποιούσε όσο ήταν παιδί, με την 24χρονη να υποστηρίζει πώς όταν ήταν 9 ετών τη βίασε ο αδερφός της μάνας της όσο εκείνη βρισκόταν στο ίδιο σπίτι, ισχυρισμό που διέψευσε η μητέρα της.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η κουμπάρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, Κατερίνα η οποία επέμεινε ότι η 24χρονη σκότωσε το παιδί της λέγοντας ότι είχε υποστεί ξανά κρίση στα χέρια της Ειρήνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE