Για τους Λεμεσιανούς δεν είναι ποτέ νωρίς: Αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής για μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση

Για τους Λεμεσιανούς δεν είναι ποτέ νωρίς: Αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής για μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2024, μεταξύ των ωρών 8.00 και 14:00 θα δέχεται συμμετοχές για τη Μεγάλη Παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2025.  

Όσα άτομα θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση, θα πρέπει να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής καθώς και για λήψη περισσότερων πληροφοριών και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι δεν θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς.

Σημειώνεται πως, την πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής, Τρίτη 12 Νοεμβρίου, δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του 2024 και τήρησαν όλους τους κανονισμούς.

Όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του 2024 και παράβηκαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024.

Η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2024, μέχρι 13:00.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι δεν θα δέχεται συμμετοχές με αθλητικά ή άλλα θέματα που οι στολές τους είναι ένα απλό παντελονάκι γυμναστικής με ένα φανελάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.