«Aγοράκι μου… είσαι απαράδεκτος» - Βουλευτής προς Υπουργό Οικονομικών

«Aγοράκι μου… είσαι απαράδεκτος» - Βουλευτής προς Υπουργό Οικονομικών

Βολές κατά του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη εξαπέλυσε μέσω διαδικτύου βουλευτής του ΑΚΕΛ, με αφορμή τις τοποθετήσεις του ενώπιον της Βουλής για τον προυπολισμό του 2016.

Καυστική και ενδιαφέρουσα όπως πάντα η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, στις τοποθετήσεις της, προκαλεί για άλλη μία φορά με ποστ της στο Facebook.

H κυρία Χαραλαμπίδου αφού έκανε κοινοποίηση άρθρο του δημοσιογράφου του «Φιλελεύθερου», Γιώργου Καλλινίκου, στην προσωπική της σελίδα έγραψε ένα σχόλιο , το οποίο θα συζητηθεί.

Μεταξύ άλλων αποκάλεσε τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, «απαράδεκτο…» και «αγοράκι μου…».

Αυτούσιο το σχόλιο: «Υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια στον προϋπολογισμό του κράτους; Αν ναι, τότε, απλώς είσαι επιεικώς απαράδεκτος. Διότι οι προτεραιότητες που θέτεις είναι άκρως λανθασμένες. Δυόμισι χρόνια στην εξουσία έπρεπε επιτέλους να είχες συνειδητοποιήσει ότι για να μπορείς, αγοράκι μου, εσύ σήμερα να καυχιέσαι ότι βγαίνουμε τον επόμενο χρόνο από το μνημόνιο, αυτό οφείλεται στις θυσίες των απλών ανθρώπων. Για να μπορείς εσύ σήμερα να κορδώνεις επειδή ξεφύγαμε από την ύφεση και οι δείκτες έχουν βελτιωθεί, αυτό οφείλεται στον πόνο δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας και στην αλληλεγγύη που επέδειξαν για να τους στηρίξουν χιλιάδες άλλοι».

Eπιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE