«Έφυγε» ο Μάκης Δενδρινός - Πένθος στο Ελληνικό μπάσκετ

«Έφυγε» ο Μάκης Δενδρινός - Πένθος στο Ελληνικό μπάσκετ

Ο Μάκης Δενδρινός έχασε τη μάχη για τη ζωή την Τρίτη (20/10) βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ανδρών με την οποία κατέκτησε μάλιστα την 4η θέση στο Μουντομπάσκετ του Καναδά του 1994 έδινε εδώ κι αρκετό καιρό μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τελικά έμελλε να νικηθεί ανήμερα της ονομαστικής του εορτής καθώς υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ως αθλητής αγωνίστηκε για 13 χρόνια στον Πανιώνιο και είχε το παρατσούκλι «Βούδας» λόγω της ψυχραιμίας του.

Την Τρίτη (20/10) έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 65 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE