Λεμεσός : Απίστευτο αυτό που έκαναν διαρρήκτες σε σπίτι στο Πεντάκωμο!

Λεμεσός : Απίστευτο αυτό που έκαναν διαρρήκτες σε σπίτι στο Πεντάκωμο!

Πρωτοφανές αυτό, το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των αστυνομικών ερευνών διαρρήκτες δεν βρήκαν τίποτα να κλέψουν και έκαψαν το σπίτι!

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline,  γύρω στις 12:40 ξέσπασε πυρκαγιά σε κατοικία στο Πεντάκωμο. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και υπάλληλοι του Κοινοτικού Συμβουλίου, έσπευσαν στην περιοχή και κατέφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά, προτού επεκταθεί σε γειτονικά σπίτια.

Από τις έρευνες, που ακολούθησαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι πριν την φωτιά, η οικία είχε παραβιαστεί.

Οι δράστες , αρχικά επιχείρησαν να κλέψουν και αφού δεν βρήκαν αντικείμενα αξίας,  «έβαλαν» φωτιά για να  καλύψουν τα ίχνη τους.

Η οικία ανήκει σε 58χρονη κάτοικο Λευκωσίας και το χρησιμοποιεί ως εξοχική κατοικία.

Το σπίτι υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ το ένα υπνοδωμάτιο καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE