To viral μωρό ιπποπόταμος... έφαγε τον νικητή στις εκλογές των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

To viral μωρό ιπποπόταμος... έφαγε τον νικητή στις εκλογές των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Οι Αμερικάνικες εκλογές έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, όχι μόνο η Αμερική αλλά όλος ο πλανήτης περιμένει να μάθει τον πολυαναμενόμενο νικητή ανάμεσα στην Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο ο πιο viral ιπποπόταμος παγκοσμίως έδωσε τον δικό του νικητή... τρώγοντάς τον μέσα από μια τούρτα. Συγκεκριμένα ο Moo Deng το μωρό ιπποπόταμος που βρίσκεται στο ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης... έφαγε τον Τραμπ.

Το ζωάκι είχε μπροστά του δυο τούρτες, οι οποίες είχαν τα πρόσωπα των υποψηφίων προέδρων, επιλέγοντας να φάει, (δηλαδή να νικήσει) ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE