Εξομολόγηση από τον Φειδία: «Έπιασα τον εαυτό μου να αππώνεται… ότι εγώ είμαι και κανένας άλλος» - Δείτε βίντεο

Εξομολόγηση από τον Φειδία: «Έπιασα τον εαυτό μου να αππώνεται… ότι εγώ είμαι και κανένας άλλος» - Δείτε βίντεο

Σε ένα live στο κανάλι του στο YouTube προχώρησε το βράδυ της Κυριακής, 3 Νοεμβρίου ο Φειδίας Παναγιώτου.

Ο νεαρός Κύπριος Ευρωβουλευτής, διαβάζοντας τα σχόλιαπου του έγραψαν οι ακόλουθοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε ένα απολογισμό για την πορεία του στο Ευρωκοινοβούλιο ενώ έδωσε και τις δικές του απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τη μέχρι στιγμής πορεία του.

Μάλιστα ο 24χρονος εξομολογήθηκε πως κάποιες φορές ξέφυγε, χάνοντας λίγο τον έλεγχο, ενώ παράλληλα σημείωσε πως έπιασε τον εαυτό του να αππώνεται:

«Έχει 5 μήνες περίπου που είμαι Ευρωβουλευτής. Έγινα Ευρωβουλευτής, χωρίς να έχω ιδέα από πολιτική[...]Νιώθω ότι δεν έκανα κάτι άλλο από εκείνο που σας είπα, σας είπα θα έρθω να μάθω, να δοκιμάσω, να κάνω λάθη και να μάθω. Θέλω να πω πως έπιασα λίγο τον εαυτό μου, πως αππώθηκα, ότι δηλαδή τον τελευταίο καιρό, εγώ είμαι και κανένας άλλος, είναι φυσικό να πάρω πάνω μου. Τώρα που το σκέφτομαι έκανα κάτι κινήσεις που ήταν του αππωμάτου».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Ένας από τους λόγους που δεν προχωρά η πολιτική μπροστά, απ΄ οτι κατάλαβα είναι πως οι πολιτικοί φοβούνται, φοβούνται να μην τους κρίνει ο κόσμος και εγώ που είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας, νιώθω το μίσος του κόσμου, πιάνει με λίγο, αλλά δεν με ενδιαφέρει στο τέλος της ημέρας. Για αυτό η πολιτική δεν προχωρά μπροστά, φοβούνται πολλά οι πολιτικοί να μην τους κρίνει ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE