Θλίψη για τον χαμό του Ιωάννη Δημητρίου – Η ανακοίνωση του Υφ. Πολιτισμού

Θλίψη για τον χαμό του Ιωάννη Δημητρίου – Η ανακοίνωση του Υφ. Πολιτισμού

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συνταξιούχου συναδέλφου, Ιωάννη Δημητρίου, ο οποίος υπηρέτησε για τέσσερις δεκαετίες το Μουσείο Αγώνος.

Ο Ιωάννης Δημητρίου διετέλεσε, επίσης, Γραμματέας επί σειρά ετών της τότε Συμβουλευτικής Επιτροπής Μνημείων και αργότερα Μέλος της Επιτροπής Μνημείων για δύο θητείες. Διακρίθηκε σε όλη την πορεία του τόσο για τον επαγγελματισμό του όσο και για τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη το Υφυπουργείο Πολιτισμού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE