Άνοιξε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε όχημα μετά από τροχαίο

Άνοιξε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε όχημα μετά από τροχαίο

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 7.45 το πρωί, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, που είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα παρά τον Ύψωνα, λόγω ακινητοποίησης οχήματος στον δρόμο.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου μετά από πρόσκρουση, που προκλήθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κινήθηκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε λίνια στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ η τροχαία κίνηση διοχετευόταν μέσω της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου. Το αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο, και η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη, ανέφερε ειδικός σε θέματα ενέργειας, Τσαρλς Έλληνας, σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση, εκφράζοντας ανησυχία ότι η ΕΕ, παρόλο που επενδύει στο έργο με €658 εκατομμύρια, «δεν βγαίνει δημόσια να πάρει μια θέση».