Νεκρός 60χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι Ηρακλείου

Νεκρός 60χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι Ηρακλείου

Την τελευταία του πνοή στο λιμάνι του Ηρακλείου άφησε ένας 60χρονος Βρετανός λίγο μετά την αποβίβασή του από κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξίδευε.

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε λεωφορείο. Άμεσα έσπευσαν στο πλευρό του ο γιατρός του κρουαζιερόπλοιου και διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ηρακλείου ότι ένας 60χρονος αλλοδαπός επιβάτης (υπήκοος Βρετανίας) ενός κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Μπαχάμες, έχασε τις αισθήσεις του κατά την επιβίβασή του σε λεωφορείο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Στον 60χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του Κ/Ζ πλοίου και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE