Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με μοτοσυκλέτα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (2/11) στην παλαιά εθνική οδό Χρυσούπολης – Καβάλας.

Σύμφωνα με τo proininews.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο οδηγός της μηχανής. Πιο ελαφρύς ο τραυματισμός του οδηγού του ΙΧ, το οποίο απο την σφοδρότητα της σύγκρουσης ανετράπη.

troxaio_kavala
 



Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του αυτοκινήτου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.

 

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE