Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Στις 07:02 χθες το πρωί ανταπόκριση με ομάδα και όχημα διάσωσης από Πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας μετά τροχαία σύγκρουση δύο ιδιωτικών οχημάτων στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κυκλικό κόμβο Carlsberg.
Έγινε χρήση διασωστικής σανίδας για απεγκλωβισμό του οδηγού από το ένα όχημα σε συνεργασία με την Υπηρεσία ασθενοφόρων η οποία του παρείχε πρώτες βοήθειες στη σκηνή και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ο οδηγός και ο συνοδηγός του άλλου οχήματος βγήκαν πριν την άφιξη μας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες από την Υπηρεσία ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν επίσης στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις