Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στα Χανιά - Eπιβάτης έχριζε άμεσης βοήθειας - Τι συνέβη

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στα Χανιά - Eπιβάτης έχριζε άμεσης βοήθειας - Τι συνέβη

Αναγκαστική προσγείωση στα Χανιά πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (1/11) αεροσκάφος με προορισμό τη Γλασκώβη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Α320 που είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της Αιγύπτου, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου, πως κάποιος επιβάτης της πτήσης έχριζε άμεσης βοήθειας, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και περίπου στις 21.30 το αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο των Χανίων, όπου ασθενοφόρο παρέλαβε τον επιβάτη. Το αεροσκάφος μετά την αναγκαστική προσγείωση, συνέχισε κανονικά την πτήση του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE