Καταγγελία για ιατρική αμέλεια: Ζητούν εκταφή της σορού του 3μηνου βρέφους οι γονείς - Τι διερευνάται

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια: Ζητούν εκταφή της σορού του 3μηνου βρέφους οι γονείς - Τι διερευνάται

Σε καταγγελία για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια προχώρησαν οι γονείς βρέφους, τριών μηνών, το οποίο απεβίωσε πρόσφατα στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ ζητούν παράλληλα την εκταφή του, ώστε να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, η οποία θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την Αστυνομία, έπειτα από επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος της οικογένειας, με την οποία ζητεί όπως εξασφαλιστεί διάταγμα για την εκταφή της σορού του 3μηνου βρέφους, με σκοπό τη διενέργεια νεκροτομής.

Το βρέφος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE