Καταγγελία για ιατρική αμέλεια: Ζητούν εκταφή της σορού του 3μηνου βρέφους οι γονείς - Τι διερευνάται

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια: Ζητούν εκταφή της σορού του 3μηνου βρέφους οι γονείς - Τι διερευνάται

Σε καταγγελία για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια προχώρησαν οι γονείς βρέφους, τριών μηνών, το οποίο απεβίωσε πρόσφατα στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ ζητούν παράλληλα την εκταφή του, ώστε να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, η οποία θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την Αστυνομία, έπειτα από επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος της οικογένειας, με την οποία ζητεί όπως εξασφαλιστεί διάταγμα για την εκταφή της σορού του 3μηνου βρέφους, με σκοπό τη διενέργεια νεκροτομής.

Το βρέφος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.