Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο άτυχος Γιάννης ήταν από πολύτεκνη οικογένεια, ο μεγαλύτερος από τα τρία αγόρια και το ένα κορίτσι της οικογένειάς του, και το πατρικό του σπίτι είναι στην Αγία Αικατερίνη.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην παλιά εθνική οδό, στην περιοχή του Καρτερού, στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη.
Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στον Καρτερό. Νεκρός o 21χρονος οδηγός & τραυματίας ένας 17χρονος
Μαζί με τον άτυχο 25χρονο, στην μηχανή επέβαινε και ένας 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει πολλαπλά κατάγματα.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ο 25χρονος Γιάννης αποτελεί το 56ο θύμα σε τροχαίο από την αρχή του 2024 στην Κρήτη.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις