Κατηγορούμενη για έγκλημα μίσους γυναίκα που ψέκασε με σπρέι πιπεριού μουσουλμάνο οδηγό στη Νέα Υόρκη

Κατηγορούμενη για έγκλημα μίσους γυναίκα που ψέκασε με σπρέι πιπεριού μουσουλμάνο οδηγό στη Νέα Υόρκη

Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη κατηγορείται για εγκλήματα μίσους επειδή ψέκασε με σπρέι πιπεριού έναν μουσουλμάνο οδηγό της Uber την ώρα που προσευχόταν.

Η 23χρονη Τζένιφερ Γκιλμπό, παραπέμφθηκε σε δίκη για πολλαπλές κατηγορίες για εγκλήματα μίσους για την επίθεση σε βάρος 45χρονου οδηγού που άρχισε να προσεύχεται στα αραβικά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εισαγγελίας.

Οι κατηγορίες εναντίον της γυναίκας περιλαμβάνουν μία κατηγορία για επίθεση δευτέρου βαθμού ως έγκλημα μίσους, μια επίθεση τρίτου βαθμού ως έγκλημα μίσους και βαριάς μορφής παρενόχληση δευτέρου βαθμού.

Όπως αναφέρει το CNN, η γυναίκα όρμησε προς τη θέση του οδηγού και ψέκασε το πρόσωπό του με σπρέι πιπεριού, προκαλώντας του πόνο και αίσθημα καψίματος.

Ο οδηγός κάλεσε στη συνέχεια την άμεση δράση και η γυναίκα συνελήφθη. Της απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Ιανουάριο.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 31 Ιουλίου στο Μανχάταν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE