Στο κελί ένα πρόσωπο για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας

Στο κελί ένα πρόσωπο για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τρίτη, γύρω στις 14:00, παρουσιάστηκε άντρας στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου με προορισμό την Ολλανδία παρουσιάζοντας άδεια παραμονής και ταξιδιωτικό έγγραφο της Πολωνίας.

Από έλεγχο που έγινε στο συγκεκριμένο έγγραφο διαφάνηκε ότι ήταν πλαστό. Ο ίδιος, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, αρνείται προς το παρόν την διάπραξη των αδικημάτων. Ως εκ τούτου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο άντρας είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 23 Οκτωβρίου, 2024 με πτήση από Βρυξέλλες παρουσιάζοντας την ίδια άδεια παραμονής και του είχε παραχωρηθεί η άδεια παραμονής μέχρι χθες. Ωστόσο κατά την αναχώρηση του εντοπίστηκε το πλαστό έγγραφο και συνελήφθη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE