«Έξω φρενών» κτηνοτρόφος: Του δέσμευσαν την περιουσία για ανύπαρκτο χρέος 8 χιλιάδων - Δείτε βίντεο

«Έξω φρενών» κτηνοτρόφος: Του δέσμευσαν την περιουσία για ανύπαρκτο χρέος 8 χιλιάδων - Δείτε βίντεο

Την αγανάκτηση του εξέφρασε ο κτηνοτρόφος και παραγωγός Παντελής Παντελή, του οποίου ο φόρος εισοδήματος δέσμευσε την περιουσία του λόγω χρέους 8.000 ευρώ.

Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Παντελή ξεκαθάρισε ότι δεν χρωστά λεφτά στο κράτος και ότι έχει γίνει κάποιο λάθος.

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Κάνεις τη δουλειά σου και σου στέλνουν μια επιστολή σταματώντας τα πάντα. Ξέρω ότι έχουν κάνει λάθος και τους απάντησα με email. Τους εξήγησα τι συνέβη και έκανα ένσταση», εξήγησε.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Παντελή, δεν έλαβε καμία απάντηση.

«Την Παρασκευή μου έστειλαν άλλη επιστολή στην οποία μου ανέφεραν ότι δεσμεύτηκε η περιουσία μου λόγω χρεών», επεσήμανε, τονίζοντας ότι είναι εντελώς σίγουρος ότι έγινε λάθος και δεν χρωστά 8.000 ευρώ.

«Με προσβάλλει. Προσπαθώ μια ζωή να είμαι σωστός και ξαφνικά ο φόρος μου λέει ότι χρωστώ με αποτέλεσμα να μου δεσμεύσουν όλη μου την περιουσία. Και να χρωστούσα 8.000 ευρώ, θα μου δεσμεύσεις όλη μου την περιουσία; Όποιος χρωστά 8.000 ευρώ στην Κύπρο του δεσμεύουν την περιουσία του», διερωτήθηκε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάποιο αποτελέσματα από την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Ερσίν Τατάρ και εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις της τ/κ πλευράς, σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, κατά την άτυπη πενταμερή διάσκεψη, της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE