ΠτΔ: Μετά την Ουάσινγκτον, πάει Αθήνα και βλέπει Μητσοτάκη

ΠτΔ: Μετά την Ουάσινγκτον, πάει Αθήνα και βλέπει Μητσοτάκη

Μετά την συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη (30/10), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δει και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Πέμπτη (31/10).

Όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε ανάρτηση του στο «Χ» (τέως Twitter), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Ο συντονισμός Κύπρου-Ελλάδας παραμένει διαρκής και στενός» σημειώνει ο κ. Λετυμπιώτης, προσθέτωντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός συμφώνησαν όπως συναντηθούν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE