Στο Νοσοκομείο 26χρονος μετά τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Η κατάσταση υγείας του

Στο Νοσοκομείο 26χρονος μετά τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Η κατάσταση υγείας του

Ένας άντρας 26 χρόνων τραυματίστηκε σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, τη Δευτέρα, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο 26χρονος φέρει κάταγμα στο πρόσωπο και τραύματα στο σώμα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από την έναρξη του αγώνα, ομάδα φιλάθλων της Ανόρθωσης από την βόρεια κερκίδα, προσπάθησε να εισέλθει στην ανατολική κερκίδα του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ παραβιάζοντας κιγκλιδώματα, ενώ με την άμεση επέμβαση μελών της Δύναμης, απετράπησαν περισσότερες εντάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τα περιστατικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE