Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου υψώθηκε στη Σαντορίνη - «Τα καταφέραμε και φέτος»

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου υψώθηκε στη Σαντορίνη - «Τα καταφέραμε και φέτος»

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώθηκε στη Σαντορίνη για την 28η Οκτωβρίου. Είναι 1.500 τ.μ. και ζυγίζει περί τα 200 κιλά.

Σύμφωνα με τον Αγάπιο Σκοπελίτη που κατοικεί στο νησί η σημαία έχει ύψος 30 μέτρα μήκος 50 μέτρα.

«Τα καταφέραμε και φέτος! Είναι τρομερός ο ήχος όταν κάθεσαι δίπλα στη σημαία και ανεμίζει», είπε στον ΣΚΑΙ.

Η ιδέα για τη μεγαλύτερη σημαία στην Ελλάδα «ήταν δύο γονιών από καταδυτική ακαδημία. Σκέφτηκαν να κάνουν μια μεγάλη σημαία στο νησί το 2021. Αγκαλιάσαμε όλη την ιδέα και καταφέραμε να τη φτιάξουμε».

Η σημαία ράφτηκε στη Θεσσαλονίκη και έφτασε στη Σαντορίνη όπου «την ενισχύσαμε και κάνουμε την έπαρση χωρίς προβλήματα».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE