Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου υψώθηκε στη Σαντορίνη - «Τα καταφέραμε και φέτος»

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου υψώθηκε στη Σαντορίνη - «Τα καταφέραμε και φέτος»

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώθηκε στη Σαντορίνη για την 28η Οκτωβρίου. Είναι 1.500 τ.μ. και ζυγίζει περί τα 200 κιλά.

Σύμφωνα με τον Αγάπιο Σκοπελίτη που κατοικεί στο νησί η σημαία έχει ύψος 30 μέτρα μήκος 50 μέτρα.

«Τα καταφέραμε και φέτος! Είναι τρομερός ο ήχος όταν κάθεσαι δίπλα στη σημαία και ανεμίζει», είπε στον ΣΚΑΙ.

Η ιδέα για τη μεγαλύτερη σημαία στην Ελλάδα «ήταν δύο γονιών από καταδυτική ακαδημία. Σκέφτηκαν να κάνουν μια μεγάλη σημαία στο νησί το 2021. Αγκαλιάσαμε όλη την ιδέα και καταφέραμε να τη φτιάξουμε».

Η σημαία ράφτηκε στη Θεσσαλονίκη και έφτασε στη Σαντορίνη όπου «την ενισχύσαμε και κάνουμε την έπαρση χωρίς προβλήματα».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE