ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΒ: Ανανέωση ταξιδιωτικής σύστασης για Κύπρο με αναφορά στη Μ. Ανατολή

ΗΒ: Ανανέωση ταξιδιωτικής σύστασης για Κύπρο με αναφορά στη Μ. Ανατολή

Σε ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης για την Κύπρο και για άλλες χώρες της περιοχής προέβη το Σαββατοκύριακο το Foreign Office, επισημαίνοντας τον κίνδυνο κλιμάκωσης της σύρραξης στη Μέση Ανατολή, ιδίως μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου.

Στη σελίδα περί «Περιφερειακών κινδύνων» το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Οι συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στην περιοχή και μεταξύ του Ισραήλ και του Λιβάνου θα μπορούσαν να κλιμακωθούν γρήγορα και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ευρύτερη περιοχή».

Σημειώνει, ακόμη, πως την 1η Οκτωβρίου το Ιράν εκτόξευσε περίπου 200 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ, το οποίο στις 26 του μήνα προέβη σε στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν.

Αντίστοιχη ανανέωση της ταξιδιωτικής σύστασης έγινε το Σαββατοκύριακο και για άλλες χώρες της περιοχής, όπως για την Τουρκία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, την Αίγυπτο και την Τυνησία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ομάδα «Ζευς»: Το μήνυμα του πιλότου που συγκίνησε την Ελλάδα - «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα έρθουν και θα περάσουν»

• Κυκλοφοριακό: Θα δούμε τελικά τραμ ή μετρό στην Κύπρο; - Πόσο θα επιλύσει το πρόβλημα

• Wizz Air: Γιορτάζει την Επέτειο του «Όχι» με Αποκλειστική Έκπτωση - Για ποιες ημερομηνίες ισχύει – Όλες οι πληροφορίες

• Σε τροχαίο ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα του Γενικού Εισαγγελέα - Στο νοσοκομείο αστυνομικός του

• Η Apple προσφέρει μια μυθική αμοιβή σε όποιον μπορέσει να παραβιάσει το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της

• Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιορτάζει το Halloween με τους γιους της - Κάνουν χειροτεχνίες και διακοσμούν το σπίτι - Φωτογραφίες



ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

ΠτΔ για συνάντηση με Μπάιντεν: «Από την πρώτη μέρα τοποθετηθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»- Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της μαθητικής/φοιτητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top