Βουλευτής του ΑΚΕΛ καλεί τον Αναστασιάδη να αλλάξει ομάδα στο ποδόσφαιρο!

Βουλευτής του ΑΚΕΛ καλεί τον Αναστασιάδη να αλλάξει ομάδα στο ποδόσφαιρο!

Αρκετή χαλαρότητα στο πολιτικό σύστημα δημιούργησε το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κίνα.

Να θυμίσουμε ότι με την φυγή Αναστασιάδη στην Κίνα, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού δημιούργησε λογαριασμό στο twitter και το πρώτο τιτίβισμα είχε ως αποδέκτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλλοντας του.. χαιρετίσματα.

Τα χαιρετίσματα του Άντρου στον Αναστασιάδη μέσω twitter και το πείραγμα του Τορναρίτη..

Σειρά για να πειράξει τον Πρόεδρο με αφορμή το ταξίδι του στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας πήρε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάντως αν συνεχίσουν τα πάρε – δώσε με Κινέζους, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πρέπει να αλλάξει ομάδα και στο ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE