Λωρίδα της Γάζας: Αγγίζουν τους 43.000 οι νεκροί από την έναρξη του πολέμου

Λωρίδα της Γάζας: Αγγίζουν τους 43.000 οι νεκροί από την έναρξη του πολέμου

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε νέο απολογισμό 42.924 νεκρών στο παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Τουλάχιστον 77 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις τελευταίες 48 ώρες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Περί τους 100.833 έχουν τραυματισθεί στον παλαιστινιακό θύλακα από την έναρξη του πολέμου μετά τις επιθέσεις της Χαμάς του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE