LIKE ONLINE

Αλλαγές με το iPhone 17 Pro Max: Το Dynamic Island μειώνεται, η τεχνολογία αλλάζει!

Αλλαγές με το iPhone 17 Pro Max: Το Dynamic Island μειώνεται, η τεχνολογία αλλάζει!

Το iPhone 17 Pro Max πρόκειται να έρθει του χρόνου με μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με την υπόλοιπη “17” σειρά της Apple. Πριν από κάποιους μήνες είχαμε ακούσει ότι η Apple θα κάνει αλλαγές στο επόμενο Pro Max μοντέλο της και μόλις ήρθαν νέες πληροφορίες από τον γνωστό αναλυτή, Jeff Pu.

Εκείνος αναφέρει ξανά ότι το iPhone 17 Pro Max θα κυκλοφορήσει το 2025 με ένα μικρότερο Dynamic Island, καθώς η Apple πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο Face ID. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η εταιρία θα υιοθετήσει ένα “metalens” για το νέο Face ID της στο iPhone 17 Pro Max που θα οδηγεί σε ένα πιο στενό και μικρό Dynamic Island.

Ο Pu λέει επίσης ότι δεν νομίζει ότι αυτή η νέα τεχνολογία θα διατεθεί στα άλλα μοντέλα της σειράς, δηλαδή στα iPhone 17, iPhone 17 Plus, iPhone 17 Pro ή στο φημολογούμενο iPhone 17 Air.

Το metalens είναι ένας πιο λεπτός και επίπεδος φακός που μπορεί να εστιάσει το φως με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ωστόσο, ο Pu δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα metalens σύστημα στο νέο Face ID της. Επίσης, δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες για το ανανεωμένο Face ID.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Dynamic Island κυκλοφόρησε με τα iPhone 14 Pro το 2022 και πλέον υπάρχει σε όλη την σειρά iPhone 16. Φυσικά, επειδή όλα τα παραπάνω είναι διαρροές και τίποτα περισσότερο, καλό θα ήταν να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη. Τα iPhone 17 θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο του 2025.

Πηγή: Unboxholics.com 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κλεάνθης Νικολαΐδης: Ο εθνικός μας μετεωρολόγος στο «Τ»- «Όποιος συνταξιοδοτείται δεν είναι παροπλισμένος»

• Έτσι θα περάσουμε τα μηνύματα μας στον συνομιλητή μας - Πέντε τρόποι για να το πετύχουμε

• Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε» - Βίντεο

• Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Δόκιμος Αστυφύλακας ο 22χρονος μοτοσικλετιστής που έχασε τη ζωή του - Βαρύ πένθος στην Αστυνομία

• Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό – Συνελήφθη ανήλικος

• Halloween: Η λίστα με τα 25 κορυφαία κοστούμια για τo 2024



Παπαναστασίου: «Τερματικό στο Βασιλικό και πλωτή μονάδα έτοιμα προς χρήση μέχρι το τέλος του 2025»

Παπαναστασίου: «Τερματικό στο Βασιλικό και πλωτή μονάδα έτοιμα προς χρήση μέχρι το τέλος του 2025»

Τη θέση ότι αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο το τερματικό στο Βασιλικό και η πλωτή μονάδα να είναι έτοιμα για χρήση μέχρι το τέλος του 2025 επανέλαβε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top