Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Ξέσπασε φωτιά σε δύο μέτωπα, καίγονται σκουπίδια και ξηρά χόρτα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Ξέσπασε φωτιά σε δύο μέτωπα, καίγονται σκουπίδια και ξηρά χόρτα

Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν το Σάββατο (26/10), σε Πεντάκωμο και Μαρώνι αντίστοιχα.

Νεότερη ενημέρωση στις 15:07 από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή 

Η πυρκαγιά στο Μαρώνι είναι ελεγχόμενη. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκτάριου. Τα αίτια διερευνώνται.

Όσον αφορά την πυρκαγιά στο ΧΥΤΥ Πεντακώμου έχουν ενεργοποιηθεί όλοι οι μηχανισμοί. Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Δασών βρίσκονται στη διαδικασία κατάσβεσης και επίχωσης.

Μέσω του Υπουργείου Γεωργίας ενεργοποιήθηκε και το Τμήμα Περιβάλλοντος όπου υπήρξε άμεση επαφή με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας όπου γίνεται παρακολούθηση με συνεχείς μετρήσεις ποιότητας αέρα και οι οποίες βρίσκονται εντός ορίων.

Βρισκόμαστε σε επιφυλακή και σε κάθε περίπτωση το κοινό θα τύχει ανάλογης ενημέρωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE