ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί η κόρη του Σουμάχερ άλλαξε το επίθετο της - «Έξω φρενών» ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ

Γιατί η κόρη του Σουμάχερ άλλαξε το επίθετο της - «Έξω φρενών» ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ

Η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ, Τζίνα, άλλαξε το επίθετό της και πήρε του συζύγου της, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην μάνατζερ του πρωταθλητή της Fοrmula 1.

Η Τζίνα παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα τον σύντροφό της Iain Bethke, στην πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα, αξίας 27 εκατομμυρίων λιρών.

Στον γάμο δεν καλέστηκε ο 82χρονος Βίλι Βέμπερ παρόλο που ήταν μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Σε απάντηση ο Βέμπερ δήλωσε: «Γιατί να εγκαταλείψεις έτσι απλά ένα τόσο μεγάλο όνομα; Δεν το καταλαβαίνω. Να εγκαταλείπεις ένα τέτοιο όνομα… Είναι ένα εμπορικό σήμα. Είναι συνδεδεμένο με τον πατέρα της. Δεν θα το έκανα αυτό. Αλλά αυτή είναι η απόφασή της! Το άλλο είναι η γνώμη μου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ντέιβιντ Σουμάχερ: Προκάλεσε σοκ με την αποκάλυψη του - «Η μητέρα μου χτυπούσε τον πατέρα μου»

Όπως υποστηρίζει η Bild, στον κύκλο των φίλων της ακούει στο όνομα «Gina Bethke», ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram παραμένει ως «Gina Schumacher».

Η κόρη του επτά φορές πρωταθλητή της F1 ζει με τον σύζυγό της στο Γκορντονβίλ του Τέξας, όπου διατηρούν ένα ράντσο και εκτρέφουν άλογα Quarter.

Ο Βέμπερ μίλησε στις αρχές του μήνα για το ότι δεν θα πήγαινε στον γάμο, λόγω προβλημάτων υγείας, όπως είπε, και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έχει ήδη «αποχαιρετήσει τον Μίκαελ».

Μιλώντας στην Bild, σημείωσε: «Σκέφτομαι τις επιτυχίες μου με τον Μίκαελ – τους στόχους και τις νίκες μας. Θυμάμαι τον Μίκαελ όπως ήταν. Και πιθανότατα δεν θα ξαναδούμε ο ένας τον άλλον. Ήταν δικό μου λάθος που δεν τον επισκέφθηκα μετά το ατύχημα και δεν του στάθηκα. Επειδή πίστευα ότι τα δημοσιεύματα ήταν υπερβολικά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικές ημέρες και τότε όλα θα ήταν εντάξει. Αλλά ήταν πολύ αργά. Για πολύ καιρό κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν αντέδρασε αμέσως. Έκτοτε, αποχαιρέτησα τον Μίκαελ μέσα μου για να βρω ξανά την ηρεμία μου».

«Δεν είχα καμία επαφή με την οικογένεια για πάνω από 10 χρόνια, με δυσκολία θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη» πρόσθεσε. «Δεν ήμουν προσκεκλημένος στον γάμο, αλλά δεν θα πήγαινα ούτως ή άλλως, επειδή η υγεία μου δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήθελα να πετάξω στη Μαγιόρκα. Ο Μίκαελ ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Περισσότερο σαν ένας γιος που δεν είχα ποτέ. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς του συμβαίνει σήμερα, οπότε δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω».

ΠΗΓΗ: Eleutherostypos.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με αναποδογυρισμένο όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε βίντεο

• Αυτή είναι η εγκύκλιος για την απαγόρευση κινητών στα σχολεία - Οι ποινές που προνοούνται

• Jumbo: Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

• Έτοιμος για γάμο ο Φειδίας! Πότε αναμένεται να παντρευτεί την Στυλιάνα - Η απόφαση να απέχουν από το σεξ

• Μονή Αββακούμ: Εκδικητικά αλληλοφαγώματα στους κόλπους της Εκκλησίας - Τα απειλητικά μηνύματα - Βίντεο

• Φιληθείτε γιατί... χανόμαστε – Δεν αρκεί το πεταχτό - Σε τι μας κάνει καλό ένα φιλί

• Χειμερινός τουρισμός στην Κύπρο - Οι πρώτες ενδείξεις και οι επιπτώσεις από την κρίση στη Μ. Ανατολή



Παρέμβαση Υπουργού Εργασίας για την απεργία στα ξενοδοχεία - Βλέπει εσπευσμένα τις συντεχνίες

Παρέμβαση Υπουργού Εργασίας για την απεργία στα ξενοδοχεία - Βλέπει εσπευσμένα τις συντεχνίες

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Παναγιώτου δήλωσε τα εξής σχετικά με τις τοποθετήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΟΥΞΕΚΑ - ΣΕΚ και ΣΥΞΚΑ - ΠΕΟ έναντι της Μεσολαβητικής Πρότασης που υποβλήθηκε για την ανανέωση της κλαδικής σύμβασης στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top