LIKE ONLINE

Apple: Κάνει περικοπές στα iPhone 16 - Τι συνέβη

Apple: Κάνει περικοπές στα iPhone 16 - Τι συνέβη

Η Apple κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα τα iPhone 16 και είχε υποσχεθεί ότι τα νέα τηλέφωνά της είναι από την αρχή φτιαγμένα για το Apple Intelligence.

Το Apple Intelligence είναι η νέα AI της εταιρίας που υπόσχεται να πάει «σε άλλο level» τα iPhone, αλλά δεν το είδαμε να κυκλοφορεί μαζί με τα smartphones της. Αυτό πρόκειται να γίνει διαθέσιμο με το iOS 18.1, σε ορισμένες περιοχές για αρχή.

Τώρα, ένας γνωστός αναλυτής, ο Ming-Chi Kuo, ισχυρίζεται ότι το Apple Intelligence δεν έχει και τόσο μεγάλη επίδραση στις πωλήσεις των iPhone 16, καθώς η Apple έχει ή θα μειώσει τις αποστολές των τηλεφώνων κατά 10 εκατομμύρια μονάδες για το 4ο τρίμηνο του 2024 έως και το 1ο εξάμηνο του 2025.

Έτσι, φαίνεται ότι η AI και οι υποσχέσεις που έδωσε η Apple δεν επηρέασαν και τόσο τις πωλήσεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πόσα ακριβώς iPhone 16 τηλέφωνα έχουν πουληθεί.

Μπορεί τα νέα τηλέφωνά της να έχουν δει κάποια αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά, όπως είναι το Camera Control, ωστόσο, φαίνεται ότι οι χρήστες δεν το θεωρούν ιδιαίτερα πρακτικό το κουμπί της κάμερας και πολλοί μένουν με το προηγούμενο μοντέλο τους.

Άλλοι αναλυτές έλεγαν ότι οι πωλήσεις των iPhone 16 θα ανέβουν όταν κυκλοφορήσει το Apple Intelligence, αλλά φαίνεται ότι τα τελευταία νέα, με τις περικοπές των παραγγελιών, δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για την εταιρία.

Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν ανέβουν οι πωλήσεις των iPhone 16 και αν οι χρήστες κάνουν την αναβάθμιση όταν κυκλοφορήσει και επίσημα το Apple Intelligence.

ΠΗΓΗ: Unboxholics.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με αναποδογυρισμένο όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε βίντεο

• Αυτή είναι η εγκύκλιος για την απαγόρευση κινητών στα σχολεία - Οι ποινές που προνοούνται

• Jumbo: Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

• Έτοιμος για γάμο ο Φειδίας! Πότε αναμένεται να παντρευτεί την Στυλιάνα - Η απόφαση να απέχουν από το σεξ

• Μονή Αββακούμ: Εκδικητικά αλληλοφαγώματα στους κόλπους της Εκκλησίας - Τα απειλητικά μηνύματα - Βίντεο

• Φιληθείτε γιατί... χανόμαστε – Δεν αρκεί το πεταχτό - Σε τι μας κάνει καλό ένα φιλί

• Χειμερινός τουρισμός στην Κύπρο - Οι πρώτες ενδείξεις και οι επιπτώσεις από την κρίση στη Μ. Ανατολή



Υπουργικό: Αυτοί τοποθετούνται ως Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα

Υπουργικό: Αυτοί τοποθετούνται ως Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε χθες υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αφού μελέτησε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Δημόσιας Υπηρεσίας, αποφάσισε την τοποθέτηση/μετακίνηση των πιο κάτω Γενικών Διευθυντών, με ισχύ από την  01.11.2024, ως ακολούθως:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top